-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:11274 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:25

دختري چهارده ساله هستم من بايد كار كنم و درس بخوانم , ولي خواهر بزرگترم كار نمي كند و درس نمي خواند گاهي فكر فرار به سرم مي زند والدين به فرزندان ديگر پول توجيبي مي دهند, ولي به من فقط پول بليطمي دهند و هر چه كار مي كنم از من مي گيرند.

در نظام آفرينش هر پديده اي از نخستين روزي كه جامهء هستي مي پوشد تا هنگامي كه به كمال خودمي رسد, در دامان مبارزه با مشكلات پرورش مي يابد و اين قاموس , طبيعي است كه بر سر تا سر موجودات حكومت مي كند. قرآن مي فرمايد: .

هر انساني در زندگي ميل دارد براي به دست آوردن موفقيت , كوتاه ترين راه را برگزيند و هر چه زودتر از نتيجه كار تخود بهره بر گيرد, ولي جز با شكيبايي در كارها نمي توان راه را كوتاه كرد و به هدفي كه مورد نظر است رسيد.امكان هيچ نوع تعالي و پيشرفت بدون اين مزيت اخلاقي و علمي براي آدمي وجود ندارد سعي كنيد بر تخصص ومهارت خود بيفزاييد تا فرصت كاري به دست آيد.

اگر كسي بخواهد درهاي موفقيت را به روي خود بگشايد و از وجود خويش ثمري بر گيرد, بايد با الهام از نظام آفرينش , در كارها شكيبايي به خرج دهد و واقع بين و به نيروي تدبير مجهز باشد و زندگي را در افق پهناور وفروزاني مشاهده كند.

هرگز كارهاي بزرگ به طور آني و فوري به سامان نمي رسند. براي پياده كردن و به ثمر رساندن امور, وقت وانرژي لازم است . بايد فعاليت مداوم كرد و نتيجه گرفت .

با همت و شكيبايي است كه مي توان عوامل گوناگوني را كه سدّ راه پيشرفت مي شوند, از ميان برداشت و از روي انبوه سختي ها و دشواري ها عبور كرد, زيرا پيروزي همواره با مشكلات و ناهمواري ها همراه است .

برادر عزيز! همت بلند شما را مي ستاييم كه از هم اكنون به فكر زندگي مستقل بدون تكيه به اين و آن هستيد وتصميم داريد خانوادهء خود را نيز اداره كنيد.

]همت بلند دار كه مردان روزگاراز همت بلند به جايي رسيده اند

]به خاطر داشته باشيد دغدغهء خاطر جلوي تفكر را مي گيرد و كار شما را به عقب مي اندازد. از راهي برويد كه تدبر و تعقل شما را همراهي مي كند. با برنامه ريزي صحيح و با راهنمايي عقل و خرد, راه ها در پيش پاي انسان بازمي شود و سعادت و خوشبختي به او روي مي آورد. كاروان بشر پيوسته در پرتو عقل و فكر به سوي تكامل پيش مي رود و با دستياري خرد, مشكلات حياتي را حل مي كند و در ميدان مبارزه با مشكلات , هر روز سنگر جديدي رافتح مي كند. علي 7فرمود:

روش تو را از گمراهي نجات مي بخشد و كردارت را اصلاح مي كند>.

به اين نكته توجه داشته باشيد كه اهميت فوق العاده به آينده , فرصت بهره مندي از زمان حال را مي گيرد ونمي گذارد آدمي از وقت خود به خوبي استفاده ببرد, در حالي كه توجه به زمان حال و بهره وري از آن , به درد آينده وفردا مي خورد. اگر نيروي بدني و فكري خود را در كارهاي مثبت به مصرف برسانيم , نتايج گرانبها و درخشاني از آن به دست مي آيد. چقدر از اوقات پر ارزش كه در راه چگونگي مقابله با پيش آمدهاي احتمالي صرف مي شود!آشفتگي خاطر اثر سوء خود را نمايان مي سازد و گاه انسان به طور ناآگاه , راههاي غير صحيح و عكس العمل هاي غير عاقلانه اي را در پيش مي گيرد و حس اعتماد و اطمينان از شخص گرفته مي شود. بكوشيد شغل مناسبي گيربياوريد.

اميدواريم از فرصت جواني به خوبي استفاده كنيد و تحصيلات خود را ادامه دهيد و در كنار آن به كارهاي آبرومندانه بپردازيد و براي خود و خانواده , فرد مفيدي باشيد. از خداوند مي خواهيم شما را و همهء جوانان اين مرز وبوم را ياري كند.



مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.